Kundeudtalelser

​Det var et utrolig flot gulv at komme hjem til i går.

Du har lavet et flot stykke arbejde og med flot oprydning- kanon

MvH Anni og Jens Ole

Tak for hurtig og veludført gulvafslibning hos os

Vh. Brian Andersen

​Jeg er rigtig godt tilfreds med det arbejde som I har udført

Mvh. Erik Justesen

​​Vi har haft Martin fra Vejen gulvafslibning til at ordne vores egetræ massive parketgulv i vores nye hus.

Samarbejdet med Martin har været upåklageligt. Både før, under og efter havde vi en god dialog med Martin om arbejdet med gulvet. Han var god til at infomere om fremgangsmåder og hvordan gulvet ville komme til at se ud.

Alle aftaler omkring tidspunkter er blevet overholdt til fuld tilfredshed. Samlet set kan vi varmt anbefale at bruge Martin fra Vejen gulvafslibning.

Mvh.

Troels Toftegaard

Vi vil hermed gerne give stor ros tilbage for et utrolig flot udført arbejde ifm. slibning af vores stuegulv mv. Vi fik en meget positiv oplevelse, da vi kom hjem og så det arbejde, som Martin havde udført!!!

​I er blevet anbefalet af nogle af min kones kolleger, og vi må sige, at vi må ingen måde har fortrudt, at vi valgte at gøre brug af denne anbefaling. Vi vil derfor anbefale jer til andre af vore forretningsforbindelser, venner og familie, der skulle få brug for slibning af gulv eller andre opgaver, som I kan løse. Samtidig vil vi en anden gang tage kontakt til jer, hvis vi skulle få brug for at få slibet vore gulve privat eller i min virksomhed.

Stor ros til Martin, der i øvrigt var særdeles serviceminded og venlig, da han kom i morges. Tak for et rigtig flot arbejde, der oversteg vore egne forventninger markant.

Mvh. Michael Kjærgaard

Tak for flotte gulve.

Vh. Nina Quist​

Vi vil gerne sige tak for et rigtig godt og grundig arbejde med afslibning 56 m2 Junker-bøgeparket med efterfølgende lakering. Det er så flot gulv nu - helt som nyt. Og så er der ryddet op bagefter - dejligt!

Godt arbejde!!!

Med venlig hilsen

Aage Helbo​​

Kontakt

Udfyld formularen og få et tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vejen Gulvafslibning ApS

Ladelundvej 106, Malt
​6600 Vejen​​

CVR: 33511507

Kontakt os

Telefon: 30 279 379
info@vejengulvafslibning.dk